Nytt år, nya löften


(någorlunda misslyckat försök till bokeh)

Jag tackar er alla som röstade på mig
som veckans snyggaste blogg hos Malin. Tyvärr vann jag inte, men jag är glad att jag ens kom med. :)

Det här är kanske sent att skriva om, men jag har faktiskt skaffat mig två nyårslöften. Ett av dom har jag haft länge men aldrig lyckats hålla, det andra är något som jag skulle må bättre av.
- Sluta bita på/riva av naglarna. Lättare sagt än gjort! Fingrarna far mot munnen var gång jag blir arg, nervös eller stressad...
- Börja på gym. Fick ett ryck och ville börja träna på gym, men trodde att jag var sjuk (haha!) så jag lät tanken vara. När det hade hållit i sig i några dagar, kände jag att jag skulle ta tag i det.
Köpte mig ett gymkort (som man dock har bundit upp sig med i 12 mån, men då får man kanske tummer ur?) och har hunnit vara på gymmet en gång och träna body combat. Imorgon är det dags för body combat igen och likaså på söndag. :)

Vad har ni för löften (om ni har några)? :)

(Och tack förresten, för alla kommentarer och för till er två nya prenumeranter! Jag svarar senare på era kommentarer! :))Tacktack!


Oj!
Kommer hem från Skåne och ser att jag har fått två nya bevakare (är i skrivande stund uppe på 35 st) och är en av finalisterna i "Veckans snyggaste blogg" hos Malin!

Ojoj! Tack till er som röstar på mig och till er som är nya bevakare (ni andra ska ha tack också!)! :)

Vill du bevaka mig, gör du det här.

Vill du rösta på mig, är jag nummer 5. Kommentera det här inlägget och skriv "Jag röstar på #5" så blir jag glad. :) Jag har ingen chans mot de större bloggarna, men är tacksam för alla röster jag får.

Tack återigen, snälla ni!Skåneland

(Amanda "visar vägen" ;) Taget utanför Ullevi)

Jag beger mig återigen mot de skånska vidderna.

Kommer hem på söndag, tills dess - ha det bra! :)Flickr igen

(bilden är klickbar)
MIGRÄN: Mirtazapin Ratiopharm

Jag har börjat ta en ny medicin mot min huvudvärk. Mirtazapin Ratiopharm. Egentligen är det antidepressiv medicin, men den kan tas som förebyggande mot huvudvärk också.
De ska tas en gång varje kväll (15mg) i två veckors tid och om jag inte blivit bättre, ska jag öka dosen till 30mg.

Hoppas att de hjälper! De här är de tredje tabletterna jag tar i förebyggande syfte. De två första; Tryptizol och Topimax hjälpte inte.

Jag tycker att de hjälper något *knack-i-trä*, men jag har fått biverkningar av dom. Trötthet (som är den vanligaste), livliga drömmar, muntorrhet och problem med magen. De kanske går över, eller så gör de inte det. Oavsett vilket, så är det bättre än att ha huvudvärk. ;)

Någon som har erfarenheter av medicinen?
Ibland går det inte in...

Hmm, vad är det ni inte förstår med "reklam publiceras ej"? :S

Ska man vara tydligare?