Hejdå Blondinbella!

(bild/text: aftonbladet)

Du kan ju knappast ha undgått att allas vår Blondinbella ska sluta blogga [läs artikeln här]. Det står ju överallt, även på text-tv. Är det en sådan stor nyhet, undrar jag då? Behöver det uppmärksammas att en tjej som springer runt i märkeskläder, berättar om hur hennes vinkvällar var samt alkholintag under fester varit (förlåt, men du är faktiskt inte myndig än så du har dig själv att skylla när du berättar för hela svenska folket och sedan blir dömd) osv slutar blogga?
In my opinion finns det betydligt viktigare saker att berätta om.

Förlåt, men jag tycker inte att det är något att bli upprörd över. Blondinbella är en sådan människa man antingen gillar eller stör sig på. Jag gör det sistnämnda.

Visst, det är synd om henne som råkade ut för ett övergrepp. Det ska man ju inte behöva få uppleva, men sedan skylla på resebolaget? No way, José.

Nä, jag sörjer inte över det här beslutet och nu kommer jag säkert få en massa arga kommentarer som andra bloggare som skrivit om det här har fått. I stil med: "öööh, du är så jävla dum i huvet! du är bara avundsjuk på blondinbella! ät skit och dö" osv. Barnsligt. Man har rätt att säga vad man tycker.FAQ:
BLOGGDESIGNEN
- Jag gör mina bloggdesigner själv, dvs kodar samt illustrerar.
- Använder Adobe Photoshop CS4, Adobe Illustrator CS4 samt DDB och Bloggdesign.nu (ibland).
- Jag gör inga designer åt andra, men fråga gärna om det är något. :)

FOTOGRAFIER
- Jag använder Canon EOS 500D och Canon Powershot S5 IS. [länk här]
- Mina bilder redigeras i Adobe Photoshop CS4.

ILLUSTRATIONER
- Använder Adobe Illustrator CS4 samt Wacom ET-0405-U (ritbord) [Länk kommer].
- Jag gör inga illustrationer åt andra för tillfället, förutom åt de som redan står på kölistan. Dock är den avstannad pga skolarbete.

ÖVRIGT
- Personliga påhopp är inte acceptabla!
- Jag försöker svara på kommentarer så ofta jag hinner! :)
- Reklam/spam publiceras ej.
- Är det något, fråga på!


Tezzan skrev:

Jag tycker inte heller det är någon förlust att hon slutar blogga.

2008-10-12 @ 17:27:30
URL: http://herbatezzan.blogg.se/
Vivvela skrev:

Håller fullständigt med...kommer inte att sakna.

2008-10-12 @ 21:41:58
URL: http://metrobloggen.se/ettbarnihimlen
Mari skrev:

"Är det en sådan stor nyhet, undrar jag då? Behöver det uppmärksammas att en tjej som springer runt i märkeskläder, berättar om hur hennes vinkvällar samt alkholintag under fester varit osv slutar blogga?

In my opinion finns det betydligt viktigare saker att berätta om. "Kunde inte hitta nåt mer intressant i din blogg heller för den delen, och inget fel med det, alla har vi ju en blog av olika anledningar... inte sitter Isabella och klankar ner på din blog eller hur? Hon har inte tvingat 600.000 läsare om dagen att följa hennes blog, så uppenbarligen finns det människor där ute som tycker att hennes blogg är intressant?

2008-10-12 @ 22:51:13
URL: http://www.marixma.blogspot.com
Ida skrev:

det märks vilka det är som läser hennes blogg dagligen och inte. hon är inte bara en tjej i märkeskläder som "driver vin och berättar om sitt alkoholintag" som du uttrycker dig. hon kan ta ett glas vin då och då, är det konstigt att man gör det som i år fyllda 18 år? Är man inte smart, om man har MVG i alla ämnen utan 2, är man inte duktig om man klarar skolan såpass bra och klarar samtidigt av att driva två företag? alla tycker som dem vill, och jag tänker absolut inte säga att du ska ändra åsikt. jag tycker om Bella :)

2008-10-12 @ 22:53:36
URL: http://iiidanilsson.blogg.se/
Cecilia skrev:

Instämmer. Jag kan ärligt säga att BB är det sorgligaste som hänt bloggsverige.

2008-10-13 @ 11:24:51
URL: http://heartsick.blogg.se/
Petrus Mastos skrev:

Vad jag har hört är det helt andra orsaker som ligger bakom. och jag tror att hon kommer tillbaks snart! Det finns ju piller mot sånt!http://tarmplack.wordpress.com

2008-10-13 @ 12:23:11
URL: http://tarmplack.wordpress.com
Viktoriae skrev:

Sv: Tack för den långa kommentaren ;) Hur har det gått med råttorna, hittat några mer av småttingar? :PHänder idag?:)

2008-10-13 @ 13:26:06
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Viktoriae skrev:

Sv: vad jobbigt med migrän, får du alltid det när det regnar? Ush! Hoppas att regnet och värken går över!Tacl för berömmet över mina inlägg, orden värmer!:) Känns ju onödigt att skriva om ingen bryr sig, fast skönt att skriva av sig!Sen förstår jag inte varför du tillåter dig själv att tänka att du inte är vacker när din sambo säger att du är det. Det i såna situationer du ska tänka att han inte hade sagt så om han inte tyckte det, eller hur? Vad får han ut av det, att ljuga om en sådan sak? Inte tänka dåligt om dig själv!!

2008-10-13 @ 16:05:14
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Viktoriae skrev:

Sv: Fy tusan vad jobbigt med huvudet ditt! SJälv kan jag få känningar om det är åska på g!..

Jag hade svårt att tro att min kille tyckte jag var vacker tidigare, trodde att han sa så för att "vara snäll".. något som är absurt, varför skulle han säga så för att vara snäll? (Hallå, vi har varit tillsammans i över fyra år..) :p Han sa så för att han menade det, jag vet hur jobbigt det kan vara att ta emot komplimanger men vi måste lära oss att både ge och ta av dem =)

2008-10-13 @ 16:12:56
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Göte skrev:

Oj, ska hon sluta..nej men va hemskt! ironisk jag har faktiskt inte hört eller sett att hon ska det..Tycker inte heller att det é någon vidare sak att gå runt o prata om. Finns så mycket annat som é viktigare!!

2008-10-13 @ 16:22:47
URL: http://spexarnasfamiljeblogg.blogspot.com
Emma skrev:

Det som stör mig är att majoriteten av dem jag sett skriver att bella ska sluta blogga när det i själva verket bara är en paus! Det stör mig något enormt. Lär er människor vad ord betyder innan ni öppnar er käft! Tack och hej.

2008-10-14 @ 18:49:16
URL: http://pemzy.blogg.se/
Karin skrev:

Bra skrivet, hon e inte min favorit heller =)

2008-10-17 @ 10:09:21
URL: http://lillak24.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: