-

Sjuk.En tråkig rubrik

Hej, ni som faktiskt läser den här bloggen. ;)

Håller på att svara för fullt på gamla kommentarer som kommit sedan i juli (!). Jag kanske har svarat på din nyss eller så kommer jag till den snart. Ingen ska glömmas bort! :)

Jag har planer. Om jag kan lyckas göra något utav dom är frågan. Jag vill göra om på bloggen, layouten är bra men jag vill ha en ny. Jag vill vara kreativ så att alla ba' "woah, hon e gryyyym!" och jag vill att tiden ska fortare så att jag faktiskt kan gå min inriktning på lärarprogrammet. Nästa termin...några månader bör väl gå fort, eller? :)

Allt går bra med skolan. Det känns helt sjukt att veta att jag faktiskt går på universitetet. Jag är vuxen, haha. Min klass verkar super och min lilla grupp jag är med i och ska göra arbeten tillsammans med är helt underbar. Även de som har valt samma inriktning som jag (hade studievägledning idag och fick träffa alla då) verkar grymma. Ett trevligt gäng, helt enkelt. :) Ska bli spännande att få lära känna dom mer sen!

Nu ska jag fortsätta med lite kommentarer och sedan ska jag nog publicera en grej jag knåpat ihop i Photoshop CS5. Lite inspirerad utav Isabellicious att göra skärmbakgrunder har jag nog blivit.. ;)Bloggsvar! Ställ frågor!


Jag har blivit inbjuden till Bloggsvar! :D
Tack HannaR!

Ni hittar den lilla frågerutan i menyn till höger, fråga på nu då! ;)På väg till skolan snart. Ska ha vårat ...

På väg till skolan snart. Ska ha vårat första stora grupparbete idag. Undrar hur det kommer att gå... :) Allt verkar helt ok på lärarprogrammet, trevliga människor och mycket nytt att ta in.