Rockring?

(inplastade - och ej miljövänliga?? "rockringar" och slangkopplingar)
Tjo!

Ett sent uppdaterat inlägg men så blev det.
Det [blaow-serh] för att försöka imitera HippHipp! och gänget. Det blåser riktigt mycket och idag har det åskat och regnat lite till och från vilket har resulterat i en seg Karrow.

Men trots detta, sysselsatte jag mig med att lura iväg mina stackars föräldrar på en åktur för att leta efter slangkopplingar.
Vad ska du ha detta till? - tänker du kanske då. Jo serru! Jag ska göra egna rockringar! Har ju redan tre st men men. :)

Det kostar ca $60 att beställa en professionell från USA (inkl. tull och frakt men exkl. om man vill specialbeställa den) så många gör sina egna om man hittar rätt material. Har i ca en månads tid letat efter rätt slang/rör-material och köpte det äntligen igår (dock bara i 10m ifall det skulle vara fel ändå, men men). Sedan var det dags med kopplingar för att hålla ihop de bägge ändarna och där har jag letat i två veckor till! Här har vi ju bara metallkopplingar men det ska vara plast/pvc...och idag lyckades jag hitta det också. Efter att ha kört först till Kungälv och 3 butiker där och sedan till Hornbach i Hisingsbacka där de hade det.
Yay! :D

Sedan var det bara att sätta sig och börja pyssla. Men...tejpen. Jag ska ju dekorera den också. Körde förbi Biltema och undrar varför vi inte kom på att titta in där då efter tejp (de har det fick jag reda på när jag kom hem). Får ta det sedan.

Jag lurade sambon att hjälpa mig mäta och så och när jag sedan inte orkade såga längre, fick han ta över. Eller, han tog över självmant av någon anledning, som om jag inte skulle ha klarat av det ändå. ;)

Så nu har jag en icke-ihopsatt rockring med blåa streck och text på som väntar på att bli ihopsatt och dekorerad à la Karrow. Det här kommer inte att gå bra...Tävlar om en almanacka!

Jag tävlar om ett presentkort på PersonligAlmanacka hos Issaah!

Jag hade verkligen behövt en almanacka att hålla reda på allt nu när höstterminen börjar och förlängningen fortsätter. Jag har en, men det räcker ju bara för året ut och behöver en sedan och här kan du få en personlig! Kanske kan få en med lite notblad så att jag kan skriva min musik när jag har "håltimma"? :)

Önska mig lycka till! :)Vi ska väl klara det..kanske.

(en rått-bakdel)

De kommande inläggen kanske kommer att bli lite rått-relaterade, men så kan det bli ibland.
Vi var som sagt hos veterinären i måndags och fick Ronaxan som han äter ~0,25mg x2 i fem dagar. Jag vet inte om han kommer att bli bättre, men jag vill försöka få honom att bli det i all fall.
Så han bor i sin egna lilla bur och Yoda är herre på täppan i den stora buren helt själv.

Ikaros är inte sämre, men han är inte heller bättre.
Och jag vet inte vad jag ska göra, det är jobbigt med djur. Men man går miste om så mycket när man inte har dom.Tankar angående gamla kommentarer

Jag har varit så långsam på att svara på vissa kommentarer att jag tror att det bästa vore börja om på nytt...
A fresh start när det gäller kommentarer. :)

De kommentarer som har dykt upp från och med 24/7 och framåt kommer att besvaras, alla andra ska jag inte ignorera men kanske svara på någon gång när jag får tid. Många sidor och nya kommentarer fortsätter att strömma in. :P

(och så ska jag bli bättre på att ladda upp bilder).

Jag är en smådålig människa när det gäller det här, men tro inte att jag ignorerar er! Jag har alltid så mycket att tänka på (tänker på allt och alla alltid) och när saker och ting händer i verkliga livet, stannar det virtuella livet upp och när det väl återupptas glömmer jag kanske av vart jag var..Veterinärbesök!


Ikaros, min lille krulltottråtta på 1 år och 9 månader, har fått snedskalle. Han lutar med huvudet och lite då och då går han i cirklar. Men han tar sig runt i buren utan några problem och han har aptit...

Vi åker in till farbror djurdoktor idag och får höra vad de har att säga...jag håller tummarna för att det  "bara" är en öroninflammation som kan botas av antibiotika.
Jag hoppas verkligen inte att det är det värsta (hjärnblödning/-tumör) och att jag inte kommer försent så att antibiotikan inte hjälper.

Dagen blir lite avstannad, även om jag har märkt av snedskallen den här helgen.
Man vill ju inte att man ska få höra något man inte vill höra och en råtta, som så många ser som ett skadedjur, är för mig och övriga råttvänner en familjemedlem också. Precis som andra husdjur. Man vill ju inte mista en familjemedlem och det räcker att jag lät en råtta passera regnbågsbron augusti förra året och en annan exakt på dagen ett halvår senare.

Men jag ska inte gå händelserna i förväg, utan förbereda mig på det värsta och hoppas på det bästa. Och oavsett vilket, höra vad veterinären har att säga. Och det kan ju inte skada att försöka behandla honom med antibiotika ändå, eller hur? :)F'låt!

Whoops!

Det blev lite dåligt med uppdatering där. My bad! F'låt!
Vi hade besök i lördags och städade hela lägenheten (inkl. råttburen som fick en total makeover) och söndagen gick åt till att slappa och titta på Arkiv X.

Nu sitter jag här iaf och har ont i huvudet. Igen. Pga av regnet, men jag tänkte försöka få gjort lite skolarbete och sedan gå vidare till nästa person på min "beställningsillustrationslista". ;)

Tjing-tjing! Vi hörs senare idag!Captain Karrow's back!

Så! Här är jag igen! :)
Did you miss me?

Vi kom hem från Skåne i måndags och tåget skulle avgå från Lund C 13.57. När klockan var ca 13.35 dök vi upp på perrongen och väntade. Strax efter att vi anlänt ändrades avgångstiden till typ 14.42. Kul...
Sedan blev det 15.00. Och 15.05. 15.10. 15.13. Klockan 15.17 kom tåget.
Alla tåg var försenade dels pga banarbete och dels pga något med ett spår mellan Hässleholm-Mellby (kommer inte ihåg exakt nu).
Det var tjatigt iaf.

På tisdagen blev det till att koppla in Telias modem och det gick faktiskt smärtfritt! Jag trodde att jag skulle behöva ringa och skälla på dom för att internet inte skulle fungera, men det fungerade! :D
Så nu har vi internet igen. Underbart!

Här sitter jag och har ont i huvudet pga vädret (det regnar!) och ska göra klart multimediauppgiften - en flashpresentation av sig själv. Får se hur det går, kanske publicerar den, vem vet? ;)

Och jag funderar på att börja med en budosport. Men vet inte vilken. Katanas är något som fascinerar mig och vill gärna syssla med någon självförsvaraktig sport.
Har några alternativ:
- Iaido (som har riktiga katanas, men man slåss mot en osynlig motståndare - sitt dåliga jag).
- Kendo (har bokken - träkatanas, men man slåss mot någon annan)
- Aikido ("självförsvar" + katanas och så, men jag vill inte kastas eller kasta någon..)
- Bujinkan budo taijutsu (massa olika typer av redskap, bl a katanas och bokken och så + slåss, men verkar rörigt)
Lutar åt Kendo eller Iaido, men jag vet inte vilken jag ska välja... :/Uppdatering 19/7

Hej!

Jag lyckades aldrig få skrivet några inlägg under tiden jag var här nere i Skåne (är fortfarande här), men imorgon måndag åker jag hem till Göteborg igen och då blir det till att koppla in Telias modem och sedan ska vi väl ha internet igen.
Då kan jag blogga normalt igen.

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag har varit inaktiv, men internet-grejen kunde jag inte hjälpa och att vi åkte ned till Skåne, ja..vi passar mina svärföräldrars hus under tiden de är på Rhodos (lyllosar!).

Tappade en till bevakare, men men. Ni som har hängt kvar trots det här ska ha kudos!

Tack! På återseende om bara någon dag! :)
Inaktivitet - javisst?

Ja...nu släpper jag en liten bomb. :(

Ni vet ju att jag inte har internet de här dagarna. Från och med i fredags 3/7 är det 8-10dagar utan internet då de gräver och bygger en lokalbana utanför oss och har på så vis alltså lyckats gräva av en kabel eller något vilket gör att Telia inte kan skicka en signal till stationen och säga att vi ska ha internet hos dom förrens kabeln funkar igen (den började funka 3/7).
Internetbristen har alltså dragit ut på tiden men jag har fått låna internet hos mamma och pappa.

Nu ska jag till Skåne idag och kommer inte hem förrens den 20/7.
Den 15/7 kommer jag hem på en überkort visit för att se Deep Purple med pappsen på Trädgårdsföreningen men sedan bär det av ned till Skåne igen.
Så jag kommer inte kunna att blogga då heller. Tyvärr...

Ska se om jag kan få ordning på mobilbloggningen och se om jag då kan skicka en snabb uppdatering om läget, men jag har haft problem med att mobilblogga förut.
Får jag inte det att funka den här gången heller, ska jag se om jag kan använda internet där nere och blogga, annars hörs vi när jag kommer hem!

Ha det bra i stugorna! Trevlig sommar! :)

Lite uppdateringar

Vi har fortfarande inte något internet, men jag gör som sagt det bästa av situationen (=utnytttja mina föräldrar och låna deras dator) och jag får svara på era kommentarer senare. :)
Tappat en bevakare, men det är sådant som händer.

Vädret tar förresten knäcken på mig! Vi har inte haft något regn på evigheter vilket gör att värmen blir ännu värre. Värmen i sin tur gör att min huvudvärk är väldigt jobbig...och jag mår dåligt varje dag.
Kan det inte komma lite regn så att det blir lite svalare?

Portfolion har blivit skissad på, men jag vet inte hur jag ska få den kodad och bra. Det får börja med en "blogg"-portfolio som ändå inte ska se ut som en blogg, och sedan när jag blir mer rutinerad så får jag byta domän. Eller så kanske jag skaffar ett webbhotell redan nu och så är saken klar? :)
Vi får se. Namnet är ett problem iaf. Lutar åt Captain Karrow Designs, men det är tråkigt... :P

Bjuder på ännu en illustration som ni har sett förut, f'låt!
Portfolio på g...

Jag har varit inne på att skapa en webb-portfolio för mina illustrationer (och dylikt) ett tag men efter att ha läst era kommentarer och även läst att Viktoria (ni måste förresten ta och läsa hennes blogg, mycket tänkvärda inlägg!) sparar sina grafisk kommunikation-saker i en pärm, så blir jag mer och mer säker på att jag ska ha en portfolio jag med.
Jag är en svag människa och faller för grupptrycket helt enkelt. ;)

Nä, men allvarligt talat.

Jag sitter och funderar på vad jag kan ha med och hur designen ska se ut. Ska man göra den själv, vilket hade varit det roligaste men även det mest svåraste och tidkrävande då jag har skolarbeten att göra, eller ska man låta någon annan göra det? :) Vi får se, ska skissa på hur den ska se ut först och främst.
Och adressen till sidan, vad ska den vara? Ska den vara en underblogg till den här eller ska den ha en helt ny adress? Och isåfall, vad ska då adressen vara eller vad ska portfolion heta? För något måste den ju heta...
Captain Karrow Designs? Cap'n Karrow Art of Marvelous Michevious Yarr:ness?

Ge mig förslag! :)
Information!

Kamrater! ;)

Mitt bredband hos Bredbandsbolaget är uppsagt f.o.m. 30/6 och ett nytt är tecknat hos Telia.
Tydligen ska det ta 10-14dagar (8-10 enligt den senaste rapporten) innan vi har internet igen då BBB ska plocka bort sina grejer, uppsägning har skett, ett nytt abonemang ska tecknas osv. Massa tekniska saker som man tycker inte borde ta sådan lång tid med dagens teknik, men det gör det.

Med detta vill jag alltså säga att jag inte vet hur mycket jag kommer att kunna blogga...jag får gå hem till mamma och pappa (tack snälla ni!) varje gång jag behöver surfa på nätet. Vilket är oerhört irriterande när man är så van vid att ha tillgång till det dagligen och helt plötsligt inte har det. *pling!* Dagens i-landsproblem! :P

Men men, jag skriver så mycket jag kan med tanke på situationen och ni får ha förståelse för det. Nu har jag iaf inget internet som kan hindra mig från att illustrera eller göra mina skolarbeten. Man ska se det positiva i allt, aye?

Vi hörs snart igen!

(och jag bjuder på en illustration...som ni iochförsig redan har sett, men ni får ha överseende med detta då jag sitter vid min pappas dator at the moment ;) )